Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Predané - Na predaj nový ešte neobývaný 2 izbový apartmán v projekte NUPPU

Ulica: Nuppu
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
199 000 €

Popis nehnuteľnosti

Bratislavská realitná spoločnosť Vám ponúka na predaj svetlý 2-izbový apartmán v obľúbenom rezidenčnom komplexe NUPPU – Magnólia 1 na Hraničnej ulici obľúbenej lokalite Ružinov.. Apartmán s celkovou výmerou 55,36 m2 (vrátane 3,9 m2 balkóna) sa nachádza na 3. podlaží a je orientovaný na južnú stranu s výhľadom do zelene. K apartmánu je možné dokúpiť väčšie vnútorné parkovacie státie v podzemnej garáži v cene 20.000 Eur. Apartmán sa predáva v kvalitnom štandarde vrátane kuchynskej linky so spotrebičmi značky Whirlpool a vstavaných skríň. Apartmánový dom je z monolitu zateplený, murované steny z keramických tvárnic 115 - 140 mm.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE A VYBAVENIE APARTMÁNU:

Vstupná chodba (4,31 m2), kúpeľňa (5,34 m2), obývacia izba (21,04 m2), kuchynský kút (4,07 m2) a izba (16,70 m2).

Vybavenie apartmánu je v dokončenom modernom štandarde: bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere SHERLOCK Clasicc , plastové 6-komorové okná s izolačným čírym trojskom, laminátové parkety EGGER 8 mm v izbách a na chodbe, interiérové dvere s obložkovou zárubňou s kovaním, v kúpeľni je keramický obklad, gresová dlažba a kúpeľňová sanita zn. Laufen a Grohe – WC, smaltovaná vaňa a keramické umývadlo s batériami a príprava na napojenie práčky. Zásuvky a spínače zn. Legrand, domový vrátnik (audiotelefón), oceľové panelové vykurovacie telesá s termostatickou hlavicou v obytných miestnostiach, v kúpeľni rebríkové vykurovacie teleso. V štandarde je zahrnuté kompletné vybavenie t.j. kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi značky Whirlpool so zárukou 5 rokov, vstavané skrine a svietidlá. Taktiež nechýba ani predpríprava na vonkajšie žalúzie. V apartmáne sú rozvody pre TV a optický internet. V bytovom doma sa nachádza aj plne vybavená spoločenská miestnosť a sklad pre bicykle spolu s umývacou hadicou.

APARTMÁNOVÝ DOM:

Apartmánový dom je súčasťou rozsiahleho areálu – bytového komplexu NUPPU. Priamo pod oknami apartmánového domu sa nachádza takmer 2 hektárový spoločný dvor s množstvom zelene – zachovanej pôvodnej a novovysadenej so záhradnými úpravami a multifunkčné zóny – workoutové ihrisko, grilovacia zóna, detské ihriská, výbeh pre psov a zelené zóny s lavičkami a knižnou búdkou. Majiteľom apartmánov je k dispozícii aj niekoľko obchodných prevádzok. Súčasťou celého areálu sú nabíjacie stanice pre elektromobily, BalíkoBOX a komunitný carsharing, ktorý môžu využívať výlučne majitelia bytov a apartmánov NUPPU. Areál disponuje aj parkovacími státiami, ktoré sú určené výhradne pre návštevy bytových domov v komplexe.

LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:

Príjemná a pokojná lokalita má výbornú dostupnosť dôležitých dopravných uzlov a disponuje výbornou občianskou vybavenosťou - v pešej dostupnosti sa nachádzajú obchody, reštaurácie, posilňovňa, pošta, OC Retro. Veľké nákupné centrá do 5 km – Nivy, Centrál, Eurovea, Aupark, Avion, rýchle napojenie na obchvat, blízko na letisko. Priamo pri areáli je novovybudovaná zastávka MHD.

K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie vo výške 5.000 EUR. Konečná cena nehnuteľnosti je : 204.000 EUR

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
55.36 m2
Zastavaná plocha:
55.36 m2
Podlahová plocha:
55.36 m2
Stav:
novostavba
Balkón:
áno
Celková plocha:
55.36 m2
Plocha balkóna:
3.9 m2
Počet balkónov:
1

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Ondrej Vrba

Mgr. Ondrej Vrba

senior maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti